Echipa Gloria Buzău a învins marţi, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Oţelul Galaţi, în ultimul meci al etapei a 9-a din play-off-ul Ligii 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima repriză, gălăţenii au încercat să pună presiune pe gazde, au jucat ofensiv, însă cei care au marcat au fost buzoienii. În minutul 38 Ariel Lopez a deschis scorul cu o lovitură de cap la cornerul executat de Dudu.

În minutul 45 gazdele au mai înscris un gol, prin Blejdea, dar acesta se afla în ofsaid şi arbitrul Viorel Flueran a anulat reuşita jucătorului Gloriei.

Victoria Gloriei Buzău o avantajează pe Dinamo Bucureşti. Înaintea ultimei etape din play-off-ul ligii secunde, Dinamo ocupă locul al treilea, cu 46 de puncte, şi ar promova direct dacă şi-ar păstra poziţia la finalul campionatului. Oţelul Galaţi are 46 de puncte şi este pe locul 4, iar Gloria este pe locul 5, cu 42 de puncte. Oţelul şi Gloria ar intra la baraj.

În ultima etapă, Dinamo joacă la Iaşi, cu Poli; Gloria Buzău întâlneşte pe CSA Steaua, la Bucureşti, în timp ce Oţelul Galaţi va înfrunta, pe teren propriu, echipa Unirea Dej.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.