La 37 de ani după ˷noaptea de la Sevilla”, CSA Steaua a terminat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Oţelul Galaţi, în etapa a 7-a din play-off-ul ligii secunde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După sărbătoarea împlinirii a 37 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, roş-albaştrii au făcut doar egal cu Oţelul Galaţi, echipa antrenată de Dorinel Munteanu.

Lovitura de începere a meciului a fost dată de Adrian Bumbescu, o legendă a echipei de aur din Ghencea.

În minutul 52 arbitrul a dictat penalti la o cădere a lui Chipirliu în careul gălăţenilor. A executat acelaşi Chipirliu, care a deschis scorul. Steliştii au rămas în zece după ce Beţa a fost eliminat în minutul 85, iar în minutul 89 Cisotti a adus egalarea pentru oaspeţi.

În clasament, Poli Iaşi are 53 de puncte şi ocupă primul loc în clasament, CSA Steaua este pe locul 2, cu 49 de puncte, iar Oţelul ocupă locul al treilea, cu 46 de puncte.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.