Echipa de volei feminin Volei Alba Blaj a învins miercuri, pe teren propriu, campioana en-titre CSM Târgovişte, scor 3-0, în play-off-ul competiţiei şi are 7 puncte avans în postura de lider.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Volei Alba Blaj s-a impus în trei seturi, cu 25-23, 25-11 şi 25-20.

Sala a fost arhiplină la partida cu campioana, astfel că gazdele au permis accesul fanilor cu două ore înaintea startului.

Cu patru etape rămase de disputat, Volei Alba Blaj şi-a apropiat un nou titlu naţional, având în poziţia de lider 66 de puncte, faţă de cele 59 ale campioanei din 2021.

În acest sezon, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori. Volei Alba Blaj a câştigat trei partide: 3-1 la Braşov, în Supercupa României, 3-0 la Blaj, în ultima etapă a sezonului regulat şi 3-1 la Mioveni, în finala Cupei României. CSM Târgovişte s-a impus cu 3-0, la Târgovişte, în ultima etapă a turului sezonului regulat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.