Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă înaintea meciului cu Villarreal din Liga Europa, că va fi un joc deschis, iar formaţia sa va încerca să obţină victoria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pe hârtie, Villarreal era favorită, dar după disputarea mai multor meciuri s-a văzut că e o grupă foarte echilibrată. De aceea fotbalul e foarte frumos, se poate întâmpla orice. Întâlnim o echipă importantă din Spania, o echipă cu rezultate incredibile. Trebuie să fim realişti. Nu cred că trebuie să spunem lucruri pe care nu le putem realiza. Orice meci pe care îl jucăm îl abordăm la victorie, dar rămâne să demonstrăm pe teren. E un meci foarte important pentru noi. Am venit aici să câştigăm, e singura noastră şansă pentru a merge mai departe în primăvara europeană. Va fi un joc deschis, un joc interesant. Villarreal e o echipă foarte puternică, va juca acasă şi cu siguranţă va avea aportul publicului, astfel că vom avea un meci foarte dificil. Vom încerca să jucăm pentru a câştiga meciul. E foarte important să reuşim să marcăm, dar, în acelaşi timp, trebuie să fim atenţi când pierdem mingea. Ştim calităţile jucătorilor de la Villarreal şi vreau să avem în minte şi golul pe care l-am primit la Bucureşti", a spus Reghecampf, conform digisport.ro.

Antrenorul stelist e convins că diferenţa va fi făcută la mijlocul terenului: "Cu siguranţă, în momentul când o echipă va face o greşeală la mijloc, acolo va fi cheia meciului. Echipa care va pierde cât mai puţine baloane va câştiga meciul. Sunt sigur că jucătorii sunt mult mai concentraţi, mai motivaţi. Nu cred că trebuie să discut în plus cu băieţii".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Reghecampf a precizat că ştie deja echipa pe care o va trimite pe teren: "La antrenamentul de azi nu am avut nicio problemă. Popa s-a pregătit normal, iar Golubovici va trebui să joace cu mască, dacă va intra pe teren. Mai avem timp până mâine seară să ne gândim ce formulă vom folosi. Eu sper ca jucătorii care vor intra să joace bine. Ştiu echipa, normal, dar nu o spun. Nu avem ce improviza, încercăm să câştigăm un meci important şi să ne calificăm".

Portarul Florin Niţă a declarat că speră ca Steaua să nu primească gol şi să se califice în 16-imile de finală ale Ligii Europa. "E un meci important pentru noi. Am venit să facem un meci bun şi să plecăm acasă cu o calificare. Mă gândesc în primul rând să fac ce ţine de mine, să dau ce am mai bun şi să nu iau gol. Am încredere în colegii mei din apărare că vor face un meci bun şi sperăm să nu luăm gol", a spus Niţă.

Meciul Villarreal - Steaua, din ultima etapă a grupei L a Ligii Europa, este programat, joi, de la ora 18.00, şi va fi transmis de Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.