Americanca Lauren Davis, locul 76 WTA, s-a calificat în turul al treilea al Australian Open şi o va întâlni pe Simona Halep, locul I WTA, dacă românca va trece de sportiva canadiană Eugenie Bouchard, locul 112 WTA, în manşa a doua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Davis a învins-o, joi, cu scoruld e 4-6, 6-0, 6-0, pe germana Andrea Petkovic, locul 98 WTA, care în manşa anterioară o eliminase pe sportiva cehă petra Kvitova. Americanca a câştigat după un meci de o oră şi 40 de minute.

În vârstă de 24 de ani, Davis şi-a egalat cea mai bună pefromanţă din carieră la un grand slam, accederea în manşa a treia, reuşită de două ori la AusOpen, în 2016 şi 2014, şi o dată la Wimbledon, tot în 2014. Cea mai bună clasare de simplu din cariera americancei a fost în mai 2017, locul 26.

Halep a câştigat singura partidă jucată cu Davis, în 2013, în turul I al turneului de la Indian Wells, scor 6-2, 6-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.