Federaţia Română de Oină a anunţat că la sfârşitul acestei săptămâni Cupa Federaţiei 90 de ani va debuta cu un moment inedit pe Stadionul de Rugby Arcul de Triumf, cu lansarea a zeci de porumbei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Competiţia va avea loc duminică, de la ora 11.00. Cu sprijinul deosebit al lui Madalin Tănase, în deschiderea competiţiei, vor fi lansaţi 90 de porumbei din cadrul Crescătoriei Columbofile Ambiţia MMA, a precizat FR Oină.

Astfel, în mod simbolic, se va transmite un mesaj de ducere a oinei de la stadion către judeţul Prahova, zona în care numeroase personalităţi au practicat acest sport, dintre aceştia fiind menţionaţi I.L.Caragiale şi Take Ionescu.

Este a doua colaborare pe care federaţia o are cu această crescătorie columbofilă, după cea avută în anul 2021, când,la Cupa Regelui de la Ploieşti, a oferit un moment similar deosebit.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.