Formaţia Real Madrid a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 6-3, echipa Girona, într-un meci din etapa a XXIX-a a campionatului Spaniei, în care Cristiano Ronaldo a marcat patru goluri şi a pasat decisiv la reuşita lui Lucas Vasquez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ronaldo a înscris în minutele 11, 47, 64 şi 90+1. Lucas Vasquez a marcat în minutul 59, iar celălalt gol al madrilenilor a fost reuşit de Bale ’86.

Pentru Girona au marcat Stuani ’29, ’67 şi Juanpe ’88.

Tot duminică, Villarreal a învins Atletico Madrid, scor 2-1, revenind de la 0-1. Au marcat Enes Unal ’82, ‘90+1 pentru Villarreal şi Griezmann ’20 (penalti) pentru Atletico. În minutul 90+3, de la echipa madrilenă a fost eliminat Vitolo.

Lider în clasament este FC Barcelona, cu 75 de puncte. Atletico Madrid este pe locul doi, cu 64 de puncte, iar poziţia a treia este ocupată de Real Madrid, cu 60 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.