Panathinaikos Atena a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că a încetat colaborarea cu antrenorul Ladislau Boloni şi cu secundul acestuia, Serghei Kuzneţov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ultimele două etape din acest sezon, echipa va fi antrenată de Sotiris Silaidopoulos, care a mai fost interimar, în octombrie 2020.

Boloni a preluat conducerea tehnică a echipei Panathinaikos Atena, la 19 octombrie 2020, în locul spaniolului Dani Poyatos.

Echipa din Atena era pe locul 11 după patru etape, cu două puncte, când a venit tehnicianul român. El lasă formaţia pe locul 5, cu 52 de puncte, după 34 de etape, dar fără şanse de a prinde cupele europene.

În cariera lui, Boloni, 68 de ani, a mai pregătit pe Nancy, Sporting Lisabona, Rennes, AS Monaco, Standard Liege, Lens, Antwerp, naţionala României şi formaţii din Zona Golfului.

În Grecia, el a mai antrenat echipa PAOK Salonic, în sezonul 2011-2012.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.