Echipa spaniolă Atletico Madrid a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Deportivo Alaves, într-un meci al etapei a 11-a din La Liga. Ianis Hagi a fost autorul pasei decisive la golul oaspeţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Madrilenii au avut o primă repriză în care au marcat de două ori, prin Riquelme şi Alvaro Morata. După pauză, oaspeţii au echilibrat jocul. Antrenorul lui Alaves, Luis Garcia Plaza l-a introdus şi pe Ianis Hagi în joc, în minutul 63, şi acesta a fost aproape de gol în minutul 70, şutând puţin pe lângă poartă. Chiar dacă a redus din diferenţă în ultimele minute de joc, gol Ander Guevara din pasa lui Hagi, Alaves nu a mai putut schimba soarta meciului. Atletico s-a impus cu 2-1 şi a urcat pe locul 3, cu 25 de puncte. Alaves are 9 puncte şi este pe 17, ultimul loc deasupra zonei retrogradării.

Rezultatele înregistrate duminică, în etapa a 11-a din La Liga:

Betis Sevilla – Osasuna 2-1 (Willian Jose 45+1, Isco 90+4 / Ruben Garcia 85);

Rayo Vallecano – Real Sociedad 2-2 (Mumin 31, Bebe 90+1 / Oyarzabal 41, 66 penalti);

Athletic Bilbao – Valencia 2-2 (De Marcos 32, Berenguer 90+7 / Perez 62, Duro 69);

Atletico Madrid – Alaves 2-1 (Riquelme 26, Alvaro Morata 45+1 / Guevara 90+6).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.