Echipa spaniolă Real Madrid a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, fornaţia Getafe, într-un meci din etapa a patra din La Liga. Bellingham a marcat şi se află la al cincilea gol în patru meciuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Real a fost condusă pe Santiago Bernabeu încă din minutul 11, când Getafe a deschis scorul prin Mayoral. Echipa condusă de Carlo Ancelotti a reuşit să egaleze în startul reprizei secunde, când a înscris Joselu şi s-a impus prin golul lui Jude Bellingham, din minutul 90+5. Jucătorul englez se afla la al patrulea meci consecutiv din La Liga în care înscrie, a ajuns la cinci goluri marcate şi o pasă decisivă, şi este omul momentului pentru Los Blancos, care au patru victorii şi conduc în clasament cu 12 puncte.

Într-un alt meci al etapei, Real Sociedad a învins, pe teren propriu, Granada cu 5-3. Kubo a deschis scorul în minutul 9 pentru gazde, apoi oaspeţii au egalat în minutul 35, prin autogolul lui Le Normand. Kubo a marcat pentru 2-1 în minutul 44, Zubimendi a ridicat scorul la 3-1 (min. 59), iar Barrenetxea a majorat diferenţa în minutul 67. În minutul 76 Miki Bosch a înscris în propria poartă şi Real Sociedad conducea cu 5-1. Cum gazdele au oprit motoarele, Boye (min. 83) şi Zaragoza (min. 90+2) au înscris pentru Granada şi partida s-a încheiat cu scorul de 5-3 în favoarea lui Real Sociedad, care este pe locul 6, cu 6 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.