Echipa spaniolă Real Madrid a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-2, gruparea Almeria, în etapa a 21-a din La Liga. Almeria a condus cu 2-0, iar golul victoriei madrilene a fost marcat în al 9-lea minut al prelungirilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Santiago Bernabeu oaspeţii de la Almeria au avut nevoie de doar 38 de secunde pentru a deschide scorul prin Largie Ramazani. Almeria şi-a majorat avantajul în minutul 43, la reuşita lui Edgar Gonzalez şi Realul a început goana după egalare. Joselu a primit un penalti în minutul 55, iar Jude Bellingham l-a transformat, două minute mai târziu. În minutul 63 Arribas a înscris pentru Almeria, dar golul nu a fost validat de VAR, în timp ce Vinicius a egalat pentru madrileni, în minutul 67, golul având nevoie de validarea VAR. Dani Carvajal a înscris golul victoriei gazdelor, în minutul 90+9, iar antrenorul oaspeţilor, Gaizka Garitano, a fost eliminat. Repriza secundă a fost prelungită cu 14 minute.

Cu această victorie Real Madrid a urcat pe primul loc în clasament, având 51 de puncte. Almeria este ultima clasată, a 20-a, cu doar 6 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.