Echipa spaniolă FC Barcelona a învins marţi, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Osasuna Pamplona, într-un meci al etapei a 33-a din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii au rămas în zece încă din minutul 26 pe Camp Nou, după ce Jorge Herrando a fost eliminat cu roşu direct de către arbitrul Javier Iglesias Villanueva. Eliminarea lui Herrando nu a făcut însă viaţa mai uşoară Barcelonei, care a alergat după gol până în minutul 86. Atunci Lewandowski a centrat în careu pentru de Jong, acesta a prelungit cu capul până la Jordi Alba şi acesta, intrat pe teren cu zece minute mai înainte, a încris, stabilind scorul final.

Catalanii au 82 de puncte cu cinci etape înainte de final şi ocupă primul loc în clasament, la 14 puncte de echipa de pe locul secund, Real Madrid.

Osasuna este pe locul 9, cu 44 de puncte.

Într-un alt meci din etapa a 33-a disputat marţi, Almeria a învins pe Elche cu 2-1, prin golurile marcate de Leo Baptistao (min. 22) şi Embarba (min. 52). Ponce a înscris pentru Elche, în minutul 90.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.