Echipa spaniolă FC Barcelona a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-2, în faţa formaţiei Real Sociedad, în etapa a 35-a din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Real Sociedad a deschis scorul foarte repede pe Camp Nou, prin Mikel Merino, care a fructificat pasa primită de la Alexander Sorloth, în minutul 5. Sorloth a marcat golul de 2-0 în minutul 71, norvegianul aducând trei puncte esenţiale pentru echipa bască în lupta pentru un loc de Liga Campionilor. Până la final Lewandowski, golgeterul din La Liga, a redus din diferenţă, în minutul 90, marcând al 22-lea său gol stagional, dar s-a încheiat FC Barcelona – Real Sociedad 1-2, prima înfrângere a catalanilor pe teren propriu.

A fost ultimul meci pe Camp Nou pentru internaţionalul spaniol al Barcelonei, Sergio Busquets.

FC Barcelona a pierdut al patrulea său meci în această ediţie de campionat şi rămâne cu 85 de puncte. Real Sociedad are 65 de puncte şi ocupă locul 4 în clasament, ultimul care duce în Liga Campionilor.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 35-a din La Liga:

Girona – Villarreal 1-2 (Lopez 24 / Pino 9, Moreno 90+4);

Athletic Bilbao – Celta Vigo 2-1 (Williams 5, Alex Berenguer 54 / Strand Larsen 50);

Almeria – Mallorca 3-0 (Lazaro 12, 42, 58);

Getafe – Elche 1-1 (El Haddadi 8 / Boye 45+1);

FC Barcelona – Real Sociedad 1-2 (Lewandowski 90 / Merino 5, Sorloth 71).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.