Echipa spaniolă Betis Sevilla a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea bască Athletic Bilbao, în etapa a 26-a din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Sevilla, pe stadionul Benito Villamarin, gazdele au marcat primele, prin Chimy Avila, în minutul 13. În minutul 38 Yuri Berchiche a înscris în propria poartă şi a majorat avantajul lui Betis la 2-0. La numai două minute, Nico Williams a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat, lăsându-i pe oaspeţi în zece jucători. Bilbao a reuşit totuşi să reducă din diferenţă, în al şaptelea minut de prelungire al primei reprize, când a înscris Gorka Guruzeta.

Betis a restabilit însă diferenţa de două goluri în minutul 67, prin golul lui Johnny Cardoso şi scorul final a fost 3-1 pentru gazde.

Cu această victorie, Betis este pe locul 6 în La Liga, cu 42 de puncte, în timp ce Athletic Bilbao se află pe cinci, cu 49 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.