Vedeta echipei PSG Kylian Mbappe nu are carnet de conducere la vârsta de 23 de ani, el motivând acest lucru prin faptul că nu a avut timp să obţină unul, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El este singurul fotbalist din cadrul clubului francez care vine cu şofer la antrenamente. Mbappe postează fotografii pe contul său de Instagram, care îl înfăţişează coborând de pe bancheta din spate a unor automobile Volkswagen, ID.4, Multivan sau Tiguan (marca germană este sponsor oficial al Federaţiei Franceze de Fotbal).

După sosirea lui Mbappé la PSG în 2017, la câteva luni după împlinirea vârstei de 18 ani, clubul francez i-a pus la dispoziţie tânărului fotbalist o gardă de corp şi un şofer care îl duce peste tot. În plus, clubul a încercat să-l ajute să obţină un permis de conducere, dar Mbappe a arătat că nu se grăbeşte să-şi ia carnetul.

Într-un interviu pentru Bleacher Report din decembrie 2017, Mbappe a recunoscut că obţinerea permisului de conducere nu a fost niciodată una dintre priorităţile sale, precizând că succesul şi faima l-au împiedicat să facă lucruri simple, pe care le fac alţi tineri de vârsta lui, cum ar fi conducerea maşinilor proprii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.