Atacantul Kylian Mbappe se află în mijlocul unui episod tensionat cu Federaţia Franceză de Fotbal (FFF) din cauza drepturilor sale de imagine, informează publicaţia L’Equipe, citată de presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii lui Mbappe sunt în conflict de ceva vreme cu FFF pentru utilizarea imaginii jucătorului şi nu a fost găsită nicio rezolvare până acum. Mbappe a refuzat să participe la mai multe acţiuni media organziate de federaţie.

Potrivit sursei citate, atacantul echipei Paris Saint-Germain s-ar simţi inconfortabil cu unele dintre mărcile aflate în parteneriat cu FFF.

El ar fi, de asemenea, nemulţumit de termenii acordului dintre federaţie şi jucătorii selecţionaţi cu privire la drepturile lor de imagine, care datează din 2010. Pe atunci, după dezastrul de la Cupa Mondială din Africa de Sud, s-a convenit ca drepturile de imagine să fie distribuite în mod egal între cei 23 de jucători selecţionaţi.

Drepturile de imagine ale lui Mbappe provoacă, de asemenea, o problemă în negocierile sale cu Real Madrid, formaţia la care vrea să se transfere din vară. La Real se obişnuieşte ca jucătorii să cedeze 50 la sută din drepturile lor de imagine către club şi doar Cristiano Ronaldo a fost excepţia de la această regulă. Mbappe ar dori un tratament asemănător la echipa madrilenă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.