Căpitanul echipei Franţei, Kylian Mbappé, a dezvelit joi, la Paris, statuia de ceară care îl reprezintă şi care va ocupa un loc de cinste în muzeul Madame Tussauds din Berlin, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte de a ajunge în Germania cu echipa Franţei pentru Euro (14 iunie - 14 iulie), Kylian Mbappé va fi deja acolo, într-o mică măsură, prin noua sa statuie de ceară, dezvelită joi la Paris. Atacantul parizian a participat la eveniment, în faţa a numeroşi jurnalişti. Dublura sa de ceară este îmbrăcată în echipamentul Les Bleus.

"Arată mai mult ca Kylian decât mine", a glumit el, înainte de un scurt discurs în limba engleză în care a vorbit despre procesul de producţie şi despre dorinţa sa de a câştiga Euro în această vară în Germania. "Este o modalitate de a mă conecta cu oamenii, chiar şi atunci când sunt plecat", a continuat el.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Mbappé, însoţit de tatăl său, Wilfrid, de avocata sa Delphine Verheyden şi de alţi câţiva membri ai anturajului său, a glumit şi pe seama anunţului aşteptat al lui Didier Deschamps, cu privire la lotul pentru Euro. "Aştept lista pentru a vedea dacă sunt pe ea", a spus el, într-o engleză întotdeauna impecabilă, sau aproape.

Proiectul statuii, iniţiat de Madame Tussauds, a necesitat patru ore de fotografiere şi de analiză facială şi corporală. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.