Kremlinul a denunţat, vineri, acuzaţiile "nefondate" ale preşedintelui francez Emmanuel Macron, care a afirmat că Rusia vrea să submineze organizarea Jocurilor Olimpice prin difuzarea de informaţii care sugerează că Parisul nu ar fi pregătit, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt acuzaţii total nefondate", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, asigurând că acuzaţiile nu au fost "niciodată susţinute de dovezi". "Un astfel de comportament este absolut inacceptabil", a adăugat el.

Joi, Emmanuel Macron a acuzat Moscova că "alimentează în fiecare zi ideea că nu putem face una sau alta, deci ar fi un risc", în ceea ce priveşte organizarea în Franţa a Jocurilor Olimpice din această vară.

Aceste comentarii au loc pe fondul unor relaţii tensionate între Paris şi Moscova în ultimele săptămâni, pe fondul unor dezbateri privind posibilitatea trimiterii de trupe franceze în Ucraina şi în urma atacului comis la sfârşitul lunii martie într-o sală de concerte din apropierea capitalei ruse.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.