Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat că nu înţelege cum un adult, Vladimir Putin, poate pune întrega lume în pericol, prin invadarea Ucrainei, informează dailmail.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este dincolo de puterea mea de înţelegere. Am 54 de ani, aproape 55 de ani şi nu înţeleg cum un adult poate pune întreaga lume într-o astfel de situaţie, în special pe oamenii din Ucraina. Cunosc atât de mulţi ucraineni şi ruşi. Evident, nu este vorba despre oameni, este războiul unui om cu adevărat rău. Trebuie să arătăm solidaritate. Aşa cum este întotdeauna în vremuri întunecate, ai nevoie de momente în care să te gândeşti la ceva. Este un lucru foarte greu de digerat. De acum trei zile, sau de când o fi început, suntem cu toţii în permanenţă la telefon. Foşti jucători de-ai mei sunt probabil acum în război, nu ştiu exact dacă s-au întors direct în ţara lor natală. Trebuie să arătăm solidaritate şi se pare că facem asta. Se pare că nu-l putem opri pe el (n.r. - Putin), dar cel puţin îi putem pune mai multe probleme decât s-ar fi aşteptat. Poate că asta îi ajută pe oamenii din Ucraina", a spus Klopp, pentru Viaplay Fotball.

Formaţia Liverpool a câştigat, duminică seară, Cupa Ligii Angliei, învingând în finală echipa Chelsea, scor 11-10 la lovituri de departajare. La finalul prelungirilor, scorul era 0-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.