Finlandezul Kimi Raikkonen, care a apărut în weekend băut la Gala FIA, a precizat într-o postare pe Instagram că s-a distrat la eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Da. M-am distrat la petrecere”, a notat Raikkonen, alături de o fotografie în care apare cu trofeul primit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes I had fun at a party.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

La Gala Premiilor Federaţiei Internaţionale de Automobilism, care a avut loc sâmbătă, la Sankt Petersburg, Kimi Raikkonen, locul 3 în clasamentul piloţilor în ediţia recent încheiată a Campionatului Mondial de Formula 1, a apărut vizibil afectat de consumul de băuturi alcoolice.

Printre premiile acordate la gală s-au numărat cele pentru primii trei clasaţi în Formula 1: britanicul Lewis Hamilton de la Mercedes, campionul mondial, şi piloţii Ferrari, germanul Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen.

Raikkonen, altfel un tip care nu se prea exteriorizează, a fost cel mai exuberant, iar presa internaţională a scris că finlandezul a consumat suficient alcool înainte de a se clătina şi de a face spectacol pe scenă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.