Comisia sportivă a statului Nevada l-a suspendat nou luni pe luptătorul rus Khabib Nurmagomedov şi şase luni pe irlandezul Conor McGregor, după incidentele de la meciul pe care l-au disputat anul trecut, la 6 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În plus, Nurmagomedov a fost amendat cu 500.000 de dolari, iar McGregor cu 50.000 de dolari. 

Doi membri ai stafului rusului, Abubakar Nurmagomedov şi Zubaira Tuhugov, au dost suspendaţi câte un an şi amendaţi cu câte 25.000 de dolari.

Rusul ar putea obţine o reducere a suspendării dacă va accepta să participe la realizarea şi distribuirea unui spot publictar împotriva hărţuirii. 

Sancţiunile celor doi sunt valabile din 6 octombrie 2018.

Rusul Khabib Nurmagomedov şi-a păstrat titlul mondial la categoria uşoară a UFC, învingându-l, la Las Vegas, prin ştrangulare, în repriza a patra, pe irlandezul Conor McGregor. Partida a fost urmată de o bătaie între stafurile celor doi luptători, dar şi între spectatori.

Poliţia a intervenit şi a arestat trei membri ai echipei rusului.

Incidentele au izbucnit în cuşcă şi în afara ei după ce Nurmagomedov s-a dus în zona publicului să-l bată pe Dillon Danis, din echipa irlandezului. Apoi, un fan a escaladat peretele şi a intrat în cuşcă, lovindu-l de mai multe ori pe la spate pe McGregor.

Bătaia s-a generalizat între stafurile celor doi, dar s-a transmis şi în rândul spectatorilor prezenţi în T-Mobile Arena din Las Vegas. Forţele de ordine au intervenit pentru a calma situaţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.