Preşedintele clubului Kayserispor, Erol Bedir, a declarat pentru agenţia de presă Dogan, cu trei zile înaintea confruntării din campionat cu Fenerbahce, că echipa lui Marius Şumudică se află într-o perioadă în care trebuie să câştige puncte, indiferent de adversară, pentru a avea şansa ca la finalul sezonului să se claseze pe un loc de cupe europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Între Fenerbahce şi liderul Galatasaray sunt şase puncte. Între noi şi Fenerbahce sunt şapte puncte. Ei luptă pentru titlu, noi pentru cupele europene. Sper că vom obţine rezultatul dorit. Suntem într-o perioadă în care, pentru a ne împlini visul european, trebuie să câştigăm indiferent de adversară. Aşa va fi şi în această etapă”, a spus Bedir.

Echipa Kayserispor, antrenată de Marius Şumudică şi la care sunt legitimaţi Silviu Lung Jr. şi Cristian Săpunaru, va întâlni formaţia Fenerbahce, luni, pe teren propriu, în etapa a XXVII-a a campionatului Turciei. Lung şi Săpunaru sunt suspendaţi pentru acest joc.

Kayserispor ocupă locul şase în clasament, cu 41 de puncte, iar Fenerbahce este pe patru, cu 48 de puncte. Liderul Galatasaray are 54 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.