Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 8, a fost eliminată în turul al doilea al French Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, de franţuzoaica Leolia Jeanjean, locul 227 WTA, beneficiară a unui wild card, după un meci care a durat o ră şi 16 minute.

În faza următoare, Jeanjean, 26 de ani, debutantă pe tabloul principal al unui grand slam, va evolua cu Irina Begu, locul 63 WTA, sau cu Ekaterina Alexandrova din Rusia, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 30, jucătoare care se înfruntă la ora transmiterii acestei ştiri (scor 6-7).

Pliskova este a şasea jucătoare din Top 10 WTA care părăseşte turneul, după Maria Sakkari din Grecia, locul 3 WTA, Barbora Krejcikova din Cehia (locul 2 şi deţinătoarea trofeului), Anett Kontaveit din Estonia (locul 5), Ons Jabeur din Tunisia (locul 6) şi Garbine Muguruza din Spania (locul 10).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.