Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat că decizia finală în în cazul meciului întrerupt duminică la Sf. Gheorghe, dintre Sepsi şi FCU Craiova, va fi luată de Comisia de Discplină a FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că sunt mai multe planuri ale discuţiei, dar, în momentul de faţă, în urma acestui incident se vor întocmi rapoartele observatorului de joc şi ale observatorului de arbitri, ele vor merge către Comisia de Disciplină, care va deschide o procedură disciplinară şi de acolo, mai departe, cei din comisie vor aplica dispoziţiile regulamentare şi vor adopta o decizie.

Ca şi organizatori de competiţie suntem direct interesaţi ca meciurile să se dispute pe terenul de joc, ceea ce înseamnă că în cazul unor asemenea incidente e nevoie de mult tact, e nevoie de responsabilitate”, a declarat Justin Ştefan la Digi Sport.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.