Clubul englez Arsenal Londra a semnat vineri un contract cu apărătorul olandez Jurrien Timber, de la Ajax Amsterdam.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arsenal a plătit pentru fundaşul de la Ajax o sumă care, conform presei olandeze, se învârte în jurul a 45 de milioane de euro. Clubul englez nu a precizat durata „contractului pe termen lung” parafat de Timber.

„Suntem foarte fericiţi că Jurrien ni s-a alăturat. Este un tânăr fundaş versatil, care se va integra în sistemul nostru şi va aduce un plus de calitate echipei noastre. Jurrien este un jucător tânăr, dar a realizat deja multe. A avut experienţa de a juca în turnee internaţionale majore de mai multe ori, ca să nu mai vorbim de trofeele pe care le-a câştigat cu Ajax”, a spus managerul lui Arsenal, Mikel Arteta.

Jurrien Timber (22 de ani), este produsul lui Ajax Amsterdam şi a evoluat în 15 meciuri pentru echipa naţională a Ţărilor de Jos, alături de care a jucat la Euro 2021 şi Cupa Mondială 2022.

Arsenal se află la al doilea transfer al verii, după aducerea lui Kai Havertz, de la Chelsea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.