Antrenorul Jurgen Klopp a vorbit, luni, despre posibilitatea ca echipa sa, Liverpool, să nu poată câştiga campionatul Angliei, în cazul în care Premier League nu se va relua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Există lucruri mai grave în viaţă decât să nu câştigi titlul de campion. Mulţi oameni din jurul nostru au probleme grave. Oamenii mor", a declarat Klopp pentru  Bild.

Klopp a precizat că protocolul de reluare a antrenamentelor colective este mai mult decât mulţumitor. "Centrele de antrenament şi formare ale cluburilor profesioniste vor fi locurile cele mai sigure. Nimeni nu va putea fi infectat acolo", a mai spus Klopp.

Premier League a ales data de 12 iunie pentru o posibilă reluare a meciurilor, însă totul depinde de evoluţia situaţiei legate de pandemia de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.