Fundaşul Junior Morais a declarat, miercuri seară, că speră ca FCSB să ajungă într-o grupă bună a Ligii Europa, din care să reuşească să treacă mai departe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Păcat, noi nu am putut să ne calificăm. Am fost aproape. Acum mergem înainte, pregătim campionatul şi vedem cu cine vom pica în Liga Europa. Sperăm să ajungem într-o grupă din care să mergem mai departe. Am făcut o primă repriză foarte bună. După am căzut foarte mult. A fost trist. Din păcate nu am început repriza a doua la fel de concentaţi ca pe prima şi am primit multe goluri. Nu ne-am concentrat prea bine în repriza a doua. Gazonul a fost foarte bun, nu a pus probleme. Trebuie să spun mulţumesc suporterilor că au venit. Dacă ar fi aşa în fiecare meci câştigăm fără probleme. Păcat că nu am putut azi să ne calificăm", a declarat Morais la Sport.ro.

Formaţia FCSB a fost învinsă de Sporting Lisabona, cu scorul de 5-1 (1-1), miercuri, pe Arena Naţională, şi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost egal, 0-0. Echipa stelistă va juca în grupele Ligii Europa.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Au marcat Junior Morais '20 pentru FCSB şi Doumbia '13, Acuna '60, Martins '64, Bas Dost '75 şi Battaglia '88 pentru Sporting.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.