Julian Nagelsmann a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută vineri, la o jumătate de oră după oficializarea numirii sale în funcţia de selecţioner al Germaniei, că îşi doreşte ca Nationalmannschaft să joace un fotbal atractiv, anunţând şi faptul că Ilkay Gundogan rămâne căpitanul reprezentativei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Julian Nagelsmann a fost prezent la conferinţa de presă susţinută vineri alături de preşedintele Federaţiei Germane de Fotbal (DFB) – Bernd Neuendorf şi de Rudi Voller, directorul sportiv al DFB.

Cu nouă luni înainte de debutul turneului final al Euro 2024, selecţionerul Germaniei, ţara gazdă a competiţiei, a declarat că va încerca să imprime echipei sale ”un stil de fotbal atractiv, pentru a nu entuziasma suporterii doar cu rezultatele obţinute ci şi cu un fotbal frumos, care să inspire naţiunea”, a spus Nagelsmann.

Julian Nagelsmann l-a confirmat pe Ilkay Gundogan, mijlocaşul Barcelonei, în postura de căpitan al echipei naţionale şi a anunţat că face deja selecţia pentru lotul care se va deplasa în Statele Unite, pentru o serie de meciuri, în luna octombrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.