Jucătorii echipei Malaga s-au prezentat, vineri, în formulă complete în faţa presei, pentru a le cere iertare fanilor pentru retrogradare, printr-un comunicat citit de căpitanul Recio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu este o zi în care să găsim scuze. Astăzi, întreaga echipă, vrem să ne adresăm fanilor pentru a le spune că simţim că i-am dezamăgit. (…) Nu avem cuvinte pentru a le mulţumi fanilor pentru cum ne-au primit pe La Rosaleda, pentru toate meciurile la care ne-aţi motivat şi ne-aţi susţinut, şi la bine şi la rău, şi pentru că aţi umplut stadionul pe frig, pe căldură, pe ploaie şi în multe zile de vineri şi luni cu programări incomode pentru voi. (…) Vă asigurăm că nu vom ceda până la final şi că vom lupta până în ultima zi pentru această emblemă şi aceste culori. Acest oraş, acest club şi aceşti suporteri merită să fie în Primera Division. Merită asta şi echipa va reveni acolo foarte curând. Ne vom da viaţa pentru a reuşi acest lucru în sezonul viitor”, se menţionează în comunicatul jucătorilor echipei Malaga.

Malaga a retrogradat matematic, joi, după ce a pierdut cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa formaţiei Levante, în etapa a XXXIII-a a campionatului spaniol LaLiga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.