Jucătorii echipei CS Universitatea Craiova au curăţat zăpada de pe teren alături de suporteri, la stadionul Extensiv, înaintea antrenamentului de miercuri. Acţiunea a fost organizată pentru ca gazonul de la arena craioveană să fie curăţat în vederea partidei de sâmbătă cu FC Voluntari, din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre fotbaliştii care au participat la deszăpezire s-au numărat şi noile achiziţii Pedro Mingote, Radoslav Dimitrov, Stephan Drăghici, Nusmir Fajici şi Alexandre Barthe. Cei cinci au fost prezentaţi, rând pe rând, fanilor şi le-au adresat acestora câteva cuvinte, cu toţii declarându-se încântaţi de faptul că vor juca pentru CSU Craiova.

CS Universitatea Craiova va întâlni echipa FC Voluntari, sâmbătă, pe stadionul Extensiv, de la ora 14.00, în etapa a XXII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.