Conducătorii din fotbalul australian, o disciplină ce combină fotbalul cu rugbiul, le-au cerut jucătorilor să-şi limiteze numărul "aventurilor de-o noapte", pentru a reduce riscul de contaminare cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ediţia cu numărul 124 a Australian Football League (AFL) începută la 24 martie s-a încheiat după doar o etapă din cauza pandemiei coronavirus.

De atunci, conducătorii încearcă să găsească diverse soluţii pentru reluarea sezonului. Ultima dintre acestea este aceea de a cere jucătorilor din AFL să-şi  limiteze numărul de parteneri sexuali, pentru a reduce riscurile de contaminare, scrie Herald Sun.

"Cred că trebuie să le transmitem băieţilor să se limiteze la minimum", a declarat Eddie McGuire, preşedintele echipei Collingwood FC.

Conducătorii au afirmat că aventurile de-o noapte nu vor fi interzise, dar limitate.

"Pe mine nu mă afectează. Am un copil mic, o soţie, deci e bine. Dar în schimb, jucătorii celibatari  sunt dezamăgiţi", a declarat Jake Lever, jucător al echipei Melbourne.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.