Marius Iulian Cioiu şi Vedran Vrhovac au ajuns în cantonamentul din Antalya al echipei Petrolului, cei doi fiind integraţi, de joi, în programul de pregătire al liderului Ligii a II-a, informează site-ul oficial al prahovenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marius Cioiu (22 de ani) s-a despărţit, în această iarnă, de Academica Clincenic, echipă pentru care bifase 16 prezenţe şi un gol marcat în actuala ediţie a Ligii 1 Casa Pariurilor. Putând evolua atât ca mijlocaş central, cât şi în banda dreaptă, Cioiu a ajuns la Academica în vara anului trecut, venind de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

La rândul său, Vedran Vrhovac (23 ani) este un jucător născut la Busovaca, în Bosnia-Herzegovina, dar având şi cetăţenie croată. Fundaş central, Vrhovac (1,87 m) a jucat, în ultimul an şi jumătate, pentru Zeljeznicar Sarajevo, în prima ligă bosniacă, adunând pe parcursul acestui sezon 17 prezenţe, toate ca titular.

Cu o apariţie în naţionala „U21” a Bosniei, dar şi cu o selecţie la prima reprezentativă, fiind rezervă la un joc amical cu SUA (19 decembrie 2021), Vrhovac a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru NK Novigrad (Croaţia), NK Vitez (Bosnia) şi NK Celic Zenica (Bosnia), totalizând 98 de meciuri în prima divizie din Bosnia.

Tot ca o noutate, în Antalya a ajuns, între timp, şi fundaşul central Marian Huja, acesta reluându-şi antrenamentele alături de coechipierii săi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.