Mai mulţi jucători de la cluburi din India au fost contactaţi pentru trucarea unor meciuri în acest sezon, a anunţat joi federaţia de fotbal a ţării, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am primit informaţii despre multiple demersuri la adresa jucătorilor noştri", a precizat preşedintele Federaţiei de Fotbal din India (AIFF), Kalyan Chaubey, într-un comunicat.

"Vom examina cu atenţie incidentele, vom investiga şi vom lua toate măsurile necesare".

Federaţia nu a menţionat numele jucătorilor sau cluburilor cu umplicare în acest caz.

Chaubey a declarat că federaţia îşi va consolida în continuare sistemul pentru contracararea unor astfel de ameninţări şi va educa jucătorii şi oficialii cu privire la modul în care să recunoască astfel de practici corupte şi să le raporteze.

AIFF şi-a înfiinţat unitatea anticorupţie în urmă cu un deceniu, după ce un sindicat de pariuri din Malaezia a abordat jucători indieni pentru a aranja meciuri din I-League.

În 2018, un club din I-League a raportat la AIFF că mai mulţi dintre jucătorii săi au fost abordaţi prin intermediul reţelelor de socializare pentru a aranja meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.