Clubul Beşiktaş a anunţat că jucăriile aruncate pe teren de suporteri la meciul cu Antalyaspor, pentru copiii din zonele afectate grav de cutremure, au ajuns la Iskenderun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucăriile au fost transportate de la Istanbul cu tirurile, alături de ajutoare pentru sinistraţi.

“Ne-am emoţionat foarte mult în acea zi. Am plâns de emoţie”, a afirmat preşedintele Asociaţiei Suporterilor echipei Beşiktaş din Iskenderun, Sedat Uysal, despre momentele în care suporterii au aruncat pe teren jucării de pluş pentru copii. “Am început să distribuim jucăriile. Le mulţumim tuturor fanilor care au contribuit la aceaastă acţiune. Nu ne-am simţit nicio clipă singuri”, a adăugat el.

FOTO: Facebook Beşiktaş
FOTO: Facebook Beşiktaş

Duminică, la meciul Beşiktaş - Antalyaspor, scor 0-0, în minutul 04.17, care corespunde orei la care a avut loc cutremurul din 6 februarie, pe tabela de marcaj au apărut numerele reprezentând codurile de înmatriculare auto ale provinciilor afectate de seisme şi spectatorii au aruncat pe teren jucării de pluş pentru copiii din zona devastată de cutremure.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.