Peruanul Juan Reynoso îi va succede argentinianului Ricardo Gareca în funcţia de selecţioner al echipei naţionale peruane, a anunţat marţi Federaţia Peruană de Fotbal (FPF).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Juan Reynoso este noul antrenor al echipei naţionale Peru, cu obiectivul de a participa la Cupa Mondială 2026”, a anunţat FPF pe Twitter.

Reynoso, în vârstă de 52 de ani, va antrena Peru în următorii patru ani.

Reynoso îl înlocuieşte pe argentinianul Gareca, care a părăsit echipa după şapte ani. Gareca, în vârstă de 64 de ani, a condus Peru la Cupa Mondială din Rusia din 2018 după o absenţă de 36 de ani, dar nu a reuşit să califice echipa la Cupa Mondială din Qatar din 2022, după ce a pierdut loviturile de departajare împotriva Australiei în iunie.

Reynoso, campion al Peruului cu Universitario şi Melgar şi al Mexicului cu Cruz Azul în 2021, a fost internaţional peruan de 84 de ori. Peru urmează să joace un meci amical cu Mexic în Statele Unite pe 24 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.