Tehnicianul Jorge Jesus a declarat, marţi seară, că Sporting Lisabona a reuşit un meci bun cu FCSB, apreciind că ambele echipe au şanse de calificare în grupele Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am jucat contra unei echipe bune, am făcut un joc bun, am fost buni defensiv, dar nu am reuşit să câştigăm. Am întâlnit o echipă de nivelul nostru, iar calificarea este deschisă. Steaua a avut şansa de a marca, dar e bine că s-a terminat aşa, noi dacă reuşim să marcăm acolo ne-ar da un mare avantaj. Mergem la Bucureşti cu încrederea că ne putem califica", a spus Jesus, conform A Bola.

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Sporting Lisabona, disputat, marţi, în deplasare, în turul play-off-ului Ligii Campionilor. Steliştii au evoluat cu un jucător mai puţin după eliminarea lui Mihai Pintilii, din minutul 80.

Returul va avea loc la 23 august.

 

"

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.