Internaţionalul spaniol Jordi Alba va părăsi clubul FC Barcelona la finalul acestui sezon, a anunţat miercuri gruparea catalană pe site-ul oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jordi Alba (34 de ani) a ajuns la un acord cu clubul său, FC Barcelona, şi va pleca de la echipa proaspăt campioană a Spaniei la terminarea actualului sezon, cu un an mai devreme decât prevedea contractul semnat între cele două părţi.

„FC Barcelona doreşte să-şi exprime public recunoştinţa pentru Alba, pentru profesionalismul, angajamentul şi dăruirea sa, precum şi pentru relaţia sa mereu pozitivă şi prietenoasă cu toţi membrii familiei Barça. Clubul îi doreşte mult noroc în viitor. Barça va fi întotdeauna o casă pentru tine, Jordi!”, scrie în comunicatul postat pe site-ul oficial blau-grana.

Jordi Alba a venit la FC Barcelona în anul 2012, după trei sezoane petrecute la FC Valencia. Cu gruparea catalană, Jordi Alba a câştigat 17 trofee, printre care se numără şase titluri de campion al Spaniei, o Ligă a Campionilor (2015) şi o Cupă Mondială a Cluburilor (2015).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.