Echipa naţională de fotbal feminin a Coreei de Nord a învins sâmbătă, la Hangzhou, în China, scor 4-1, naţionala feminină a Coreei de Sud şi s-a calificat în semifinalele turneului de fotbal feminin al competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coreea de Sud a deschis scorul prin autogolul înscris de Ri Hye-Gyon, în minutul 12. Nord-coreencele au egalat în minutul 20, prin Ri Hak, iar în minutul 42 Son Hwa-Yeon a fost eliminată, lăsând echipa Coreei de Sud în zece jucătoare.

În repriza secundă, echipa antrenată de englezul Colin Bell a rezistat până în minutul 80, când adversarele din nord au trecut în avantaj prin reuşita jucătoarei An Myong-Song (min. 82). Sud-coreencele s-au prăbuşit şi Coreea de Nord a mai înscris de două ori (Ri Hak – min. 90 şi Kim Kyong-Yong – min. 90+6, din penalti) câştigând întâlnirea cu scorul de 4-1 şi calificându-se în semifinalele turneului de fotbal feminin de la Jocurile Asiatice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.