Perechea Monica Niculescu / Raluca Olaru a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale probei de dublu feminin a turneului de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ele au fost întrecute, cu 7-6 (3), 7-5, de echipa australiană Samantha Stosur/Ellen Perez, după un meci de peste două ore.

În primul set, româncele au condus cu 5-1, dar au pierdut în tie-break. La 5-3, pe serviciul australiencelor, Niculescu şi Olaru au ratat două mingi de set, apoi încă cinci, inclusiv un 40-0, la 6-5, pe serviciul Ralucăi Olaru.

În faza următoare, Stosur şi Perez vor da piept cu învingătoarea din meciul Carla Suarez Navarro / Garbine Muguruza (Spania) - Viktorija Golubic / Belinda Bencic (Elveţia).

După acest eşec şi după ce Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în turul al doilea la simplu de sportiva cehă Marketa Vondrousova, România nu mai are nicio jucătoare în concursul de tenis din cadrul JO de la Tokyo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.