Fostul fotbalist Jimmy Greaves, în vârstă de 80 de ani, deţinătorul recordului de goluri în Premier League, a fost internat în spital, însă nu se ştie dacă a contractat virusul Sars-CoV-2, informează presa engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Recordmanul nostru Jimmy Greaves este în prezent tratat la spital. Suntem în contact cu familia lui şi vă vom oferi veşti în timp util", a arătat clubul Tottenham, fără a preciza dacă el este bolnav de Covid-19.

Greaves a marcat 357 goluri între 1957 şi 1972. De asemenea, el este cel mai bun marcator al echipei Tottenham, cu 266 de goluri, şi ocupă lcoul 4 în topul golgheterilor naţionalei Angliei, cu 44 de reuşite în 57 de meciuri.

El a mai jucat la Chelsea, AC Milan, West Ham United şi Chelmsford City.

La Cupa Mondială din 1966, când Anglia a devenit campioană mondială, Jimmy Greaves a evoluat în faza grupelor, înainte de a suferi o accidentare care l-a privat de restul turneului final.

Fostul atacant a suferit un accident vascular cerebral în mai 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.