Jucătoarea spaniolă Jenni Hermoso a înscris vineri, în deplasare, unicul gol al meciului Italia – Spania 0-1, în Liga Naţiunilor la fotbal feminin, Liga A, grupa A4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jennifer Hermoso a intrat pe teren în minutul 68 al meciului de la Salerno, dintre selecţionatele feminine ale Italiei şi Spaniei. Ea a înlocuit-o pe Mariona Caldentey şi a reuşit să înscrie golul victoriei pentru echipa sa în minutul 89. Spania s-a impus cu 1-0 în faţa Italiei şi conduce în grupă cu 9 puncte din trei meciuri. Pe locul secund se află Suedia, cu 6 puncte, urmată de Italia – cu 3 puncte şi Elveţia, fără nici un punct.

Este primul meci al lui Jenni Hermoso la naţionala Spaniei după finala Cupei Mondiale feminine, din vară, unde a avut loc sărutul forţat al lui Rubiales.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.