Jucătorul de baschet american Jaylen Brown şi-a prelungit marţi contractul cu echipa din NBA Boston Celtics. Brown a semnat cel mai mare contract din istoria NBA, 304 milioane de dolari pentru cinci ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Draftat de Boston Celtics în anul 2016, Jaylen Brown (26 de ani) este unul din oamenii de bază ai echipei şi avea contract până în anul 2024. Conducerea lui Celtics nu a vrut să-l scape din mână şi i-a propus un nou contract, care se va lega de cel vechi.

În aceste condiţii, potrivit ESPN, Jaylen Brown a semnat cu Boston Celtics un contract pe încă cinci ani, până în anul 2029, contract pentru care va primi suma de 304 milioane de dolari.

Este cel mai mare contract din istoria NBA, care îl eclipsează pe cel semnat vara trecută de Nikola Jokic – tot pe cinci ani, dar pentru 276 de milioane de dolari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.