Jaqueline Cristian, locul 167 WTA, a acces în turul al doilea al calificărilor turneului de la Roland Garros, după ce a întrecut-o, marţi, cu scorul de 6-2, 7-6 (4), pe Jana Cepelova din Slovacia, locul 162 WTA, fostă numărul 50 mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida a durat o oră şi jumătate. În turul al doilea, Cristian va evolua cu Nadia Podoroska din Argentina, locul 131 WTA şi cap de serie numărul 8.

În schimba, Mihaela Buzărnescu, locul 127 WTA şi cap de serie numărul 5, a fost eliminată în prima manşă de britanica Harriet Dart, locul 151 WTA, cu scorul de 6-3, 6-0, după un meci de 63 minute.

Anterior, Laura Ioana Paar, locul 199 WTA, a fost prima româncă ajunsă în turul al doilea al calificărilor. Paar joacă în turul următor cu Marta Kostiuk din Ucraina, locul 119 WTA şi cap de serie numărul 2.

Marţi, mai joacă Monica Niculescu, locul 141 WTA şi cap de serie numărul 16, cu japoneza Chihiro Muramatsu, locul 208 WTA. Dacă va câştiga acest meci, Niculescu va evolua în manşa a doua cu bulgăroaica Eliţa Kostova, locul 212 WTA, sau cu brazilianca Gabriela Ce, locul 232 WTA. 

Miercuri, vor intra în concurs următoarele trei jucătoare române:

Elena Gabriela Ruse, locul 179 WTA - Victoria Kan (Rusia), locul 222 WTA;

Gabriela Talabă, locul 241 WTA - Clara Tauson (Danemarca), locul 187 WTA;

Irina Bara, locul 142 WTA - Tereza Mrdeza (Croaţia), locul 243 WTA.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.