Jaqueline Cristian, locul 144 WTA şi cap de serie numărul 3, a ratat calificarea pe tabloul principal al turneului de categorie WTA 250 de la Istanbul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a fost învinsă, duminică, în manşa a doua preliminară, cu scorul de 6-1, 6-3, de Cristina Bucsa din Spania, locul 167 WTA şi cap de serie numărul 8.

Irina Fetecău, locul 307 WTA, a fost întrecută sâmbătă, în primul tur al calificărilor, cu scorul de 6-2, 6-3, în faţa rusoaicei Anastasia Gasanova, locul 181 WTA şi cap de serie numărul 10.

Jucătoarele care au pierdut în primul tur primesc câte un premiu de 1.270 de euro şi un punct WTA fiecare, iar cele care ies în turul al doilea, câte 1.950 de dolari şi 12 puncte.

Pe tabloul principal sunt direct acceptate Sorana Cîrstea, locul 67 WTA, care va evolua în primul tur cu ucraineanca Katerina Kozlova, locul 129 WTA, şi Ana Bogdan, locul 102 WTA, care va da piept în prima manşă cu japoneza Nao Hibino, locul 88 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.