Tenismenul italian Jannik Siner, locul 11 ATP şi cap de serie numărul 9, a ajuns la opt mingi de meci salvate în două partide consecutive, înainte de a se califica în optimile de finală al mastersului de la Miami.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sinner l-a învins, duminică, pe spaniolul Pablo Carreno Busta, locul 19 ATP şi cap de serie numărul 17, scor 5-7, 7-5, 7-5, în turul al treilea al competiţiei, după un meci de trei ore şi 11 minute.

În această întâlnire, italianul a salvat cinci mingi de meci, una la scorul de 5-7, 4-5, şi alte patru la scorul de 5-7, 7-5, 4-5. În decisiv, Sinner a revenit de la 2-5, câştigând cinci ghemuri la rând. El a fructificat a doua minge de meci avută în partida cu tenismenul spaniol.

În turul al doilea, Sinner a mai evitat înfrângerea de trei ori, în partida cu finlandezul Emil Ruusuvuori, locul 71 ATP, pe care l-a întrecut cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6 (8).

În optimi, italianul va da piept cu australianul Nick Kyrgios, locul 102 ATP, beneficiar al unui wild card, care l-a eliminat pe italianul Fabio Fognini, locul 34 ATP şi cap de serie numărul 31, cu scorul de 6-2, 6-4. 

Jannick Sinner a fost finalist la ediţia trecută a Miami Open, fiind învins în ultimul act, cu scorul de 7-6 (4), 6-4, pe polonezul Hubert Hurkacz.

Într-un alt meci din turul al treilea, germanul Alexander Zverev, locul 4 ATP şi cap de serie numărul 2, l-a eliminat, în 73 de minute, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanul Mackenzie McDonald, locul 54 ATP. 

Zverev îl va avea ca adversar în optimi pe australianul Thanasi Kokkinakis, locul 97 ATP, venit din calificări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.