Jucătorul croat al echipei Inter Milano a depus o plângere la poliţie, în care susţine că i-a fost spart apartamentul şi i-au fost furate trei ceasuri în valoare de peste 80.000 de euro, informează presa italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Perisici locuieşte la etajul 19 al unui imobil de lux din cartierul Garibaldi al oraşului Milano. Fotbalistul nu ştie exact când s-a întâmplat spargerea şi a afirmat că a văzut ultima dată ceasurile la finalul lunii mai. El a depus plângerea joi, constatând furtul când a revenit în Italia după ce a fost convocat la echipa naţională a Croaţiei.

Dintre cele trei ceasuri, un Rolex de 20.000 de euro şi un Audemars Piguet ediţie limitată, de 50.000 de euro, erau ale soţiei, iar al treilea, un Hublot, de 12.000 de euro, al fotbalistului.

Perisici le-a spus poliţiştilor că nu a văzut urme de forţare a uşii apartamentului şi că nu îi lipsesc bani sau alte obiecte de valoare din casă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.