Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că jucătorii echipei Astra Giurgiu au evoluat vineri seară purtând şorturi şi jambiere împrumutate de la clujeni, deoarece echipamentul lor era negru, iar cel al gazdelor avea tot o culoare închisă, vişiniu, ceea ce ar fi putut crea confuzie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cei de la Astra au jucat cu şorturile pe dos, pentru că aveau număr şi un alt sponsor tehnic. Au jucat cu echipamentul nostru, cu şorturi şi jambiere de la noi. I-am înţeles şi i-am ajutat, pentru că nu poţi să profiţi de aceste lucruri. Din cauza unor divergenţe s-a ajuns aici, au avut numai echipament negru şi nu aveau altele la dispoziţie. Nu puteau juca aşa. Noi, jucând acasă, culoarea noastră e vişiniu şi aşa jucăm la fiecare meci", a spus Iuliu Mureşan la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), echipa Astra Giurgiu, în primul meci al etapei secunde a play-off-ului Ligii I, la care portarul oaspeţilor, Silviu Lung Jr., a fost lovit în figură şi a ajuns la spital, tehnicianul Marius Şumudică a fost trimis în tribună şi gazdele au ratat un penalti. Astra Giurgiu a condus cu 1-0 în partida de la Cluj-Napoca.

Au marcat Alexandru Păun '15, Ciprian Deac '45+1 şi Omrani '72 pentru CFR Cluj, respectiv Alexandru Ioniţă '3 şi Săpunaru '90 pentru Astra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.