Arbitrul FIFA Istvan Kovacs, în vârstă de 38 de ani, a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Carei. Ceremonia a avut loc miercuri, la Teatrul Municipal Carei, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Careiului, Eugen Kovacs, i-a oferit lui Istvan Kovacs titlul de cetăţean de onoare pentru aportul la dezvoltarea şi promovarea municipiului Carei.

În ultimul an, arbitrul a condus o semifinală de Liga Campionilor, prima finală UEFA Conference League şi a fost delegat la Cupa Mondială din Qatar.

Sunt fericit şi privilegiat să mă aflu alături de dumneavoastră pentru a primi acest titlu onorific. Mulţumesc familiei mele, prietenei mele, care în ultimele 3 luni m-a văzut doar în poze, dar care mă susţine în tot ce fac”, a spus Istvan Kovacs.

După ceremonie, arbitrul a plecat spre Maroc, pentru seminarul de pregătire dinaintea Cupei Mondiale a Cluburilor. Competiţia va debuta la 1 februarie, finala fiind programată la 11 februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.