Calificată pentru a treia oară la Jocurile Olimpice, jucătoarea de tenis Irina Begu s-a arătat extrem de bucuroasă şi mândră de victoria naţionalei de fotbal a României la EURO 2024, scor 3-0 cu Ucraina, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este un moment istoric şi o realizare extraordinară pentru sportul românesc. Băieţii au demonstrat curaj, determinare şi un spirit de echipă deosebit, reuşind să aducă bucurie şi mândrie în inimile tuturor românilor. Ca sportiv român, simt o legătură profundă şi o solidaritate specială cu toţi cei care reprezintă România la competiţiile internaţionale. Ştiu ce înseamnă să îţi reprezinţi ţara şi să lupţi pentru fiecare punct, fiecare victorie. Este o responsabilitate imensă, dar şi o onoare pe măsură. Fiecare succes, fie el în fotbal, tenis sau alt sport, contribuie la consolidarea imaginii României pe scena internaţională şi ne inspiră pe toţi să visăm mai mult şi să muncim mai din greu”, a spus Begu.

“Victoria naţionalei la Euro 2024 este o dovadă clară că, atunci când suntem uniţi şi ne dedicăm eforturile unui scop comun, putem realiza lucruri măreţe. Felicitări din toată inima echipei, antrenorilor şi tuturor celor care au contribuit la acest succes remarcabil! România este mândră de voi!”, a adăugat ea.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Irina Begu a participat, marţi, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, la evenimentul special Kids Day din cadrul turneului ITF care îi poartă numele: Irina Begu Trophy.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.