Tehnicianul echipei Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat după meciul cu FC Viitorul, pierdut cu scorul de 0-5, că formaţia sa s-a făcut de râs şi nu ar fi trebuit să se prezinte aşa cum a făcut-o la Ovidiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am pregătit una şi a ieşit alta. Le-am cerut jucătorilor să respecte aspectul tactic aşa cum aş vrea eu şi nu au făcut. Probabil că în viaţa unei echipe apar momente în care jucătorul nu mai înţelege ce se întâmplă cu el pe teren. Sper să nu se mai întâmple, pentru că ne-am făcut de râs astăzi. Ce s-a întâmplat, e adevărat că au lipsit câţiva jucători – Cânu, Brăbuţ, Doman, Pedro Henrique, dar totuşi nu trebuia să ne prezentăm în halul ăsta. Nu înţeleg de ce a fost aşa. Am plecat ca o echipă jumulită", a spus Popa la Digi Sport.

Portarul Cătălin Straton este de părere că Poli Timişoara a jucat "execrabil". "Am făcut un joc execrabil. Noi suntem pe penultimul loc în Liga I şi trebuie să muncim de zece ori mai mult decât alte echipe. Dacă nu vom înţelege asta nu vor face nimic în Liga I", a adăugat el.

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), echipa Poli Timişoara, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, în care Vlad Morar a reuşit un hattrick şi o pasă decisivă.

Morar a înscris în minutele 11, 22 şi 30. Celelalte două goluri au fost marcate de Chiţu '34 şi Coman '54.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.